دوربین

دوربینهای DSLR

درست یا غلط، دوربین‌های DSLR یا دوربین های تک لنزی انعکاسی انتخاب اصلی تازه‌کارها هستند. این دوربین‌ها اولین انتخاب اکثر کسانی هستند که می‌خواهند یک پله بالاتر از دوربین خانگی یا گوشی هوشمند را تجربه کنند و بیشترین آمار فروش را در بین علاقمندان به عکاسی دارند.

نکات مثبت :

کیفیت تصویر: دوربین‌های DSLR قادر به ثبت بالاترین کیفیت تصویر برای کاربران هستند، اما باید توجه داشته حداکثر کیفیت خروجی با لنزهایی غیر از لنز ارائه شده به همراه آنها فراهم می آید.

انعطاف: دوربین DSLR محدودیتی برای افزایش امکان زوم، یا ثبت تصویر یک منظره یا بهترین عکس‌های پرتره ندارند که این مورد نیز مشروط بر هزینه بیشتر برای تهیه لنز مناسب برای هر کار است.

امکان پیشرفت و اشتراک گذاری: امکان تعویض لنز و خرید و فروش سهل و آسان لنزها بزرگترین مزیت DSLR است. همچنین اگز دوستی دارید که او نیز یک DSLR از برند مشابه دوربین  شما دارد، احتمالاً خواهید توانست لوازم جانبی و لنزهای خود را با او به اشتراک بگذارید. نکته بسیار مهمتر در اینجا امکان حفظ لنزها در سال‌های آینده و استفاده از آنها با بدنه‌های جدیدتری است که خواهید خرید.

نکات منفی:

چند تکه بودن: یک DSLR حداکثر توانایی خود را در هر سبک از عکاسی با لنزهای همان سبک به نمایش می‌گذارد، پس اگر قصد ثبت عکس‌های حرفه در زمینه‌های مختلف را دارید مجبور هستید همواره چیزی بیشتر از یک دوربین و لنز نصب شده روی آن را با خود حمل کنید.

پیچیدگی: حتی سادترین DSLR نیز در حالت‌های متعدد غیراتوماتیک و نیمه اتوماتیک، دارای تنظیمات مختلف و دکمه‌های فراوان برای تغییر این تنظیمات است که این مورد برای بسیاری از تازه کارها ایجاد ترس می‌نماید.

اندازه و وزن: دوربین‌های DSLR بطور کلی بزرگ‌ترین و سنگین‌ترین دوربین‌ها هستند. پس اگر به وزن و اندازه گوشی هوشمند خود عادت کرده‌اید ممکن است حمل و به همراه داشتن آنها برای شما خسته کننده باشد.

هزینه به روزرسانی: برای به روزرسانی ممکن است هزینه سنگینی برای تعویض بدنه و لنزها متحمل شوید، مگراینکه حرفه‌ای‌ترین تجهیزات روز را خریداری کرده باشید و همه هزینه‌ها را در ابتدا پرداخته باشید.

هزینه خرید: خرید یک DSLR حتی از سطح مبتدی با تجهیزات جانبی نیز چیزی بیش از هزینه عادی برای خرید یک دوربین روزمره در پی خواهد داشت.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *